Profilprodukter

Whitelines med egen profil

Beställ en whitelinesprodukt med er företagsprofil! Vi tillverkar alla typer av block och produkter med världens snyggaste och skönaste papper i. Innovativt, snyggt och snabbt!

Vi tror att du vill ha det snyggaste pappret som mer än något annat papper speglar ditt företag. Vi tror också att du vill ha ett papper som är otroligt skönt att titta på och som dina kunder vill sno med sig hem? Vidare tror vi att ni vill ha en digital koppling för att vi just är så digitala nuförtiden.

Varför Whitelines?

  • 👁  Whitelines® lyfter fram det du skriver så det framträder tydligt.
  • ✂️ Med Whitelines® koncept kan du formge ditt eget papper och skapa en helt unik design.
  • 📱 Med Whitelines® AppWhitelines App får du en gratis digital koppling från dina handgjorda anteckningar.
  • 🥇 Whitelines® är det mest populära pappret hos studenter och unga. Om du ger bort en produkt, ge något som mottagaren väldigt gärna vill ha!

Dark lines Distract Whitelines Dont

Vanliga frågor vi ofta får

Kan man få ett eget papper med logotyp?

Ja! Givetvis ska ni ha det. Det är ju väldigt fint. Vi kan göra loggan sobert vit eller så gör vi den färgad och livfull. OBS! Om den är vit försvinner den när man skannar med Whitelines® App. Om den är färgad kommer den fram mot vit bakgrund i den skannade bilden. Ni väljer!

Vilka sorters block eller anteckningsböcker kan man göra?

Vi kan göra ungefär vilka som helst. Anteckningsbok med bunden rygg eller kollegieblock med wire? Limbundet konferensblock eller post-it? Igen, ni bestämmer! Vi kan till och med göra stora blädderblock om ni vill.

Vilken miljöcertifiering arbetar ni med?

Vi arbetar med alla. Svanen. FSC. Paper profile. ISO osv. Det blir ofta en prisfråga men vi gör inget utan FSC, det är vår ”lägsta” nivå. Allra helst skulle vilja göra koldioxidneutrala produkter som vi gjorde förr i tiden men vi har inte koll på underleverantörer till den grad som krävs för att vi ska kunna lova det. Däremot hjälper vi gärna till med skarp info på pappret och schabloner på produkten i övrigt om ni vill koldioxidkompensera efteråt. Bättre än inget tycker vi.

Var tillverkar ni era produkter?

Vi köper produktion och har upparbetade relationer i Sverige, Polen, Kina och även gjort produktion i Turkiet och Malaysia. Vi arbetar hela tiden med nya dialoger och nu har vi en i Kroatien vi tror på och vi har tillverkande aktörer i USA, Ecuador och Japan om det vore till hjälp.

Det korta svaret är nog ändå Sverige och Polen men att vi kan ta fram produktion i andra länder också. Det är lite lurigt att tillverka Whitelines så det är viktigt att det blir rätt och att vi känner tryckaren.

Är det billigare att köpa direkt via Whitelines än via ett profilföretag?

Ja. Men vi har inga golfbollar eller kepsar. Vi har bara Whitelines. Vill ni ändå köpa via profilföretag föreslår vi att ni kontaktar till exempel MasterDesign som har alla möjliga andra grejer också och ser till att Whitelines-produkterna blir bra.

Andra profilföretag som säljer Whitelines:
Wackes
Brandon
Tingstad
Jako

Kan jag gå via mitt "vanliga" profilföretag och köpa Whitelines?

Ja det går nog fint. Be dem kontakta oss så ser vi till att det blir bra kvalitet på produkterna och trycket. De profilföretag som säljer Whitelines utan att det är Whitelines blir ofta fett keff. De vet helt enkelt inte hur man gör men det tycker vi att det kan få bli om de vill göra det själva. Vi vill ju att man går via oss. Om man surfar på att det ska vara Whitelines är det dessutom ett lagbrott mot immaterialrätten eller marknadsföringsrätten. (Vi har olika skydd som patent och varumärke.) Men låt oss inte hålla på och sura om det nu. Vi vill ju att ni ska ha en fin Whitelines-produkt som lyfter fram det du skriver och att solen skiner.

Jag har en idé om ett annat mönster, kan man göra det?

Ja!!! Gärna! Det är kul och vi är lätt bäst att jobba med om det! Vi gör gärna andra mönster. Vi har gjort logböcker till flygplan, vi har gjort kalendrar, vi har gjort do-lists osv. Det är nästan för kul men Whitelines® är perfekt att använda för det. Vår tonade inlaga kan varieras i oändlighet.

Gör ni kalendrar och almanackor?

Gärna! Det blir väldigt fint. Vi har gjort ett uppehåll med egna kalendrar för det var svårt med upplagor och distribution. (Vet ni att man ofta måste ta tillbaka kalendrar och almanackor som inte sålts och slänga dem? Inte kul.) Vi gör gärna så många som man behöver.

Hur lång tid tar och vad är minsta ordervolym?

Det där är i stort sett en liknande fråga som hur långt ett snöre är. Allt beror på.. men. Vi kan ge lite exempel. Tänk att en mindre upplaga som vi tillverkar i Sverige tar ca. 1 månad att tillverka från färdigt tryckmaterial. Och att vi tänker att en liten upplaga är 250 – 500st för en wireprodukt med hårt omslag. Vi gör dock helst inte färre än 500 st produkter med unik inlaga. Men, allt är en prisfråga. Tänk att det finns startkostnader på 1000kr – 4000kr beroende på vad man vill göra men oavsett hur många. Det blir dyra produkter om man bara vill ha några stycken. Dessutom tar det tid att skapa tryckunderlaget med design osv. Samma underlag som man använder oavsett hur få eller många man vill göra.

Vi rekommenderar att ha en volym på minst 500st som utgångspunkt. Om man nu ändå vill ha färre finns det sätt att smart lösa det på med att använda befintliga produkter och kundanpassa dem med tryck på omslag eller gördel runt eller så. Man kan som sagt även göra färre helt unika men det finns risk att det blir dyrt.

Till sist. Vill ni ha en stor upplaga som vi gör på tryckeri utomlands är det bra om man kan räkna med att det tar 3 månader, för er planerings skull. Vi har gjort underverk på kortare tid än så men trist att planera för det.

Hur gör jag om jag är intresserad då?

Mejla oss!

info@whitelines.se

Vi svarar snabbt som ögat.